Wednesday, November 28, 2012

My idol: Justin Bieber

Ahojte :)

Áno je to tak. Mám za idola miliónmi obdivovaného, inými nenávideného chlapca menom Justin Bieber. 
Vážne neviem kedy ma chytila táto "mánia", tento dokonalý človek. Proti Justinovi som nikdy nič nemala, no nikdy som ho až tak nezbožňovala ako teraz. Už tretí rok je Justin mojou súčasťou, každodenne sa o ňom dozvedám nové fakty, každodenne o ňom snívam. Viem, že nie každý kto toto číta ho má rád, ale rešpektujte ho. Rešpektujte jeho hudbu, jeho vzhľad. Nepočúvajte Baby a nehovorte že je gay, počúvnite si As long as u love me, Boyfriend a potom o ňom hovorte že je gay.

423153_3489375813515_904572050_n_large

V detstve to nemal ľahké, bol obyčajný chlapec ktorý si išiel za svojím snom s gitarou v ruke. Spieval pred kostolom ako 10 ročný aby mal s mamou čo jesť. Pozri, kam sa dopracoval. Vypredal MSG za pár sekúnd. Ak to hateri ktorí naňho len nadávajú dokážu, dajte mi vedieť.

Tento článok som sem dala aby ste vedeli, kto je mojím idolom. Áno, je to Justin Bieber. Možno na túto stránku už kvôli tomuto nezavítate, ale je mi to jedno. Vždy budem stáť pri Justinovi. 

3 comments:

  1. Following you now too =)

    ReplyDelete
  2. Je sexy, nějaké písničky má dobré, ale můj idol to není. Měl velký dar, že uměl tak úžasně zpívat a velké štěstí. Miliony lidí by si zasloužili to co on, ale nemají to.I tak ale budu vždycky stát za ním, protože hatovat kvůli vzhledu nebo hlasu je podle mě přinejmenším trapné. .) Pěkný blog.

    ReplyDelete
  3. I only know some songs, but they are good!

    ReplyDelete