Saturday, November 24, 2012

Twilight shimmer powder by essence

Ahojte ^^

Dnes som si pre vás pripravila článok o púdri z novej kolekcie Twilight od Essence. Je to prvý článok na tomto blogu a pevne dúfam že sa vám bude páčiť.
Váhala som, či si tento púder kúpiť, lebo s púdrami ešte také skúsenosti nemám, používala som ich len niekedy. Videla som rezencie na rôznych blogoch a každý tento púder chválil.


Púder je úžasný. Nieje múkový, čoho som sa obávala. Taktiež som mala obavy z toho, ako moja pleť na tento púder zareaguje a ako bude na pokožke vyzerať. Bála som sa zbytočne, tento púder vrelo odporúčam každému. Nato, že je od značky Essence je skvelý. Značka ma prekvapila a výrobky od nej si budem kupovať častejšie. Na pleti vám zostanú aj jemné trblietky a vaša pleť vyzerá zdravo. Kúpite ho za celkom prijateľnú cenu, 3,29 eur v drogériach D&M.



6 comments:

  1. Moc pěkně sepsaný. A tak chválím to,že si vyfotila svůj produkt.Většina to najde obrázek na internetu,ale ty si to vyfotila.Já pudr nepoužívám

    ReplyDelete
  2. Já teda pudr nepoužívám.
    Hodně štěstí s blogováním :)

    ReplyDelete
  3. k nám tahle kolekce bohužel nepřišla, takže si ji asi budu muset koupit přes internet, ale s tvojí recenzí souhlasím. essence má skvělý věci, tudíž tenhle pudr musí být bezvadnej! já pudry používám, akorát ne tyhle rozjasňovací, ale normální.
    hezkej blog, přeju hodně štěstí v blogování :)

    ReplyDelete
  4. WAU.. to je boží - breaking down ;D já s pudrem zkušenosti taky nemám;) a jinak at se ti daří ;)

    ReplyDelete
  5. ja ho doma mam,vyhrala som ho v sutazi, ale akosi ho ani nepouzivam...

    ReplyDelete